U bevindt zich hier: Direct bestellen

Marilène bezorgt!

Marilène verzorgt veel bloemwerk in de omgeving van Apeldoorn wat besteld is door klanten buiten de regio. De goede prijs-kwaliteit verhouding heeft ervoor gezorgd dat we een stevige positie verworven hebben in het bestellen op afstand, zo willen wij dé bloemist van Apeldoorn blijven. Uw bestelling geplaatst vóór 12.00 uur, kan dezelfde dag nog afgeleverd worden.

U bent bij ons altijd verzekerd van een mooi arrangement. Een veel gehoord compliment is dat we een mooi boeket met veel bloemen leveren voor relatief weinig geld. Natuurlijk maken wij van iedere bestelling een mooi kado met uitstraling. Hier zijn we trots op en streven ernaar dit zo te houden!

Het direct bestellen heeft twee mogelijkheden. Telefonisch, u belt ons via 055-5768012 en wij nemen uw gegevens op en de bestelling wordt compleet verzorgt voor u. In de praktijk is dit de meest snelle wijze, doordat alle informatie direct helder en goed doorgesproken is. Onduidelijkheden kunnen er op deze wijze nagenoeg niet zijn.

De ander optie is via de mail. U mailt ons de gegevens naar info@bloemist-apeldoorn.nl, factuur adres, lever adres en het product met het budget. Wij sturen u ter bevestiging een antwoord en verzorgen uw bestellen naar volle tevredenheid.

Kijk bij het kopje "bloemen" om uw moment uit te kiezen en om inspiratie op te doen! 

Wij zien uw bestelling met belangstelling tegemoet!
GASTENBOEK
Jullie worden steeds leuker!! :) Vandaag weer lopen dromen door jullie ozo leuke winkeltje, wat een hoop leuk spul we...
DIRECT BESTELLEN?
055-5768012