Over ons

Wat leuk dat je wat meer over ons wilt weten. De Bloemenwinkel by Marilène is trendy en vernieuwend. We werken met vakkundige bloemisten. De bloemenwinkels kunt u vinden in Apeldoorn en Ugchelen. We houden van hand gebonden boeketten van echt mooie bloemen, met eventueel een leuke accessoire. Ook hebben wij luchtzuiverende kamerplanten, onze bekende Orchidee en leuke arrangementen voor binnen en buiten.

We zijn er van overtuigd dat u bij ons altijd slaagt. We maken graag uw bloemwerk voor gelegenheden zoals bruidsboeket en rouwbloemwerk. Qua buitenplanten hebben we alleen wat er op het moment MOOI! is. Neemt u contact op bij speciale wensen, want ook daarvoor kunt u altijd bij de Bloemenwinkel by Marilène terecht. Wij houden wel van een uitdaging!

100% Tevredenheidsgarantie


Met onze 100% tevredenheidsgarantie doen we niet moeilijk als het een keer tegenvalt. Bloemen blijven een natuurproduct, en daarom hebben we van kwaliteit als sinds 1970 onze uitdaging van gemaakt. Zowel de inkoop, transport als de verzending houden we in eigen beheer, dus kunt u ons er altijd op aanspreken.

Onze inkoop loopt grotendeels bij de kweker rechtstreeks, en anders direct via de bloemenveiling in Aalsmeer. Het transport gebeurt met milieuvriendelijk en geconditioneerd transport. Ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons hoog in het vaandel. (Hierover later meer nieuws!)

Mercatorplein 24
7316HL Apeldoorn
&
Molecatenlaan 7a
7339LH Ugchelen

T 055-5768012
M 06 11497681
E info@bloemist-apeldoorn.nl

KVK: 56883773
BTW nummer: 852346475B01