Wat leuk dat je wat meer over ons wilt weten. De Bloemenwinkel by Marilène is een trendy en vernieuwende bloemenwinkel die je kunt vinden in Apeldoorn en Ugchelen. We houden van bloemen, en het liefst met een leuke accessoire, om jou te verwennen. Ook hebben wij luchtzuiverende kamerplanten of mooie tuinplanten, want daar krijgen we energie van.

Dus we doen er alles aan om je van allerlei moois te voorzien: originele boeketten, hippe planten en sfeervolle cadeaus waardoor jij nét wat specialer voor de dag kunt komen! We maken bloemwerk voor alle gelegenheden zoals bruidsboeketten en rouwbloemwerk. Qua (tuin)planten hebben we niet alles, maar wel wat er op dit moment MOOI! is. En met speciale wensen kun je altijd bij de Bloemenwinkel by Marilène terecht. Wij houden wel van een uitdaging!

100% Tevredenheidsgarantie


Met onze 100% tevredenheidsgarantie doen we niet moeilijk als het een keer tegenvalt. Bloemen blijven een natuurproduct, en daarom hebben we van kwaliteit als sinds 1970 onze uitdaging van gemaakt. Zowel de inkoop, transport als de verzending houden we in eigen beheer, dus kunt u ons er altijd op aanspreken.

Onze inkoop loopt grotendeels bij de kweker rechtstreeks, en anders direct via de bloemenveiling in Aalsmeer. Het transport gaat middels milieuvriendelijk en geconditioneerd transport. Ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons hoog in het vaandel. (Hierover later meer nieuws!)

Mercatorplein 24
7316HL Apeldoorn
&
Molecatenlaan 7a
7339LH Ugchelen

T 055-5768012
M 06 11497681
E info@bloemist-apeldoorn.nl

KVK: 56883773
BTW nummer: 852346475B01